Administratie

 

Ondersteuning

 

Belasting

 

Freelance

 

Training

 

Tips

 

Externe Links

 

 

 

 

Contact

 

 

Home

 

 

Verzorgen belastingaangiften

         
 

 

         
 •      Particulier    

  De slogan van de belastingdienst "Leuker kunnen ook wij het niet voor U maken" geldt hier ook, alleen voegen wij er nog aan toe : "maar wel nog gemakkerlijker.
  U hoeft er zelfs vrijwel niets meer aan te doen.

  Wij bespreken met u de belangrijkste aftrekposten en dankzij de automatisering en onze kennis weet u in bijna alle gevallen direct hoe hoog de aanslag vermoedelijk zal worden.
  De aangifte wordt in u bijzijn ingevuld, u gaat de deur uit met een ingevuld aangiftebiljet alsmede een keurig ingebonden rapport voor uw eigen administratie.

   

  Een deskundig ingevulde aangifte bespaart vaak meer dan de kosten die u hiervoor moet maken. Dus als u niet deskundig bent in de fiscale aspecten, loont het vaak de moeite uw aangifte uit te besteden.

  Verstrek ons alle gegevens en wij verzorgen uw aangifte voor:

  inkomstenbelasting
  dividendbelasting
  successierechten
  schenkingsrechten

        Ook voor uw Voorlopige Teruggaaf kunt U bij ons terecht.

 •      Bedrijven    

  Ook voor de Omzetbelasting, Loonbelasting en Vennootschapbelasting.

  Ondanks de veelheid aan fiscale wet- en regelgeving wenst u optimaal gebruik te maken van de fiscale faciliteiten en mogelijkheden.
  Daarnaast is zekerheid over de juistheid van uw fiscale aangiften voor u een vereiste om achteraf niet voor verrassingen te komen staan.
  Natuurlijk kunt u als ondernemer erop vertrouwen dat wij uw fiscale aangiften correct en met de grootst mogelijke zorg en deskundigheid verzorgen.
  Ook worden fiscale adviezen gegeven gericht op u en uw onderneming waar u als ondernemer baat bij heeft.
  Kortom een adviseur die met u meedenkt.

  Eventueel indienen van verzoek- en bezwaarschriften en bewaking van de voorlopige en/of definitieve belastingaanslagen  kan ook tot onze werkzaamheden behoren.